Er du nysgerrig, har gode ideer til hvordan vi kan gøre vores arbejde bedre, vil du hjælpe os, har du gode ideer til områder vi kunne skrive om, eller alt muligt andet hører vi meget gerne fra dig. Vi stiller også meget gerne op til foredrag og debatter – kontakt os for at høre om mulighederne.

Send en mail til os på info@foodpeace.org. Find os også på TwitterFacebook, Instagram og Pinterest.

 

TEAMET

Foodpeace er drevet af et lille, dedikeret team som arbejder for et bedre fødevaresystem. Vi har i mange år med hver vores indfaldsvinkel arbejdet på at skabe bedre fødevarer, bedre madkultur og bedre folkesundhed.

ke

Kim Escherich er formand i Foodpeace.org og kæmper for et bedre fødevaresystem. Han har har mange års industrierfaring som konsulent og leder med fokus på teknologi- og innovationsprocesser og har været tæt inde på livet af fødevareindustrien. Medgrundlægger af MadMarked-initiativet og har udviklet MadMarkeds samlede kommunikationsplatform, herunder produktdesign, digitale kanaler, print, madfotografi og meget mere. Arbejder i dag på at udvikle nye ideer, koncepter og forretningsmodeller for bæredygtig fødevarehandel og er bl.a. involveret i Madselskabet der har åbnet første butik i Silkeborg. Cand. Polit, SIMI IDP og til daglig pan-europæisk innovationsakitekt i IBM. Linkedin | Twitter | Artikler.

be

Birgitte Escherich er fødevareforkæmper og serie-iværksætter. Direktør for Kostkompagniet og idekvinde til og grundlægger af MadMarked-initiativet som hun nu har forladt. Birgitte har akademisk baggrund og en omfattende erfaring i fødevare-verdenen, udvikler nye produkter og ideer, er en anerkendt kommunikator omkring mad, gastronomi, ernæring, sundhed, økologi og bæredygtighed samt opinionsdanner, forfatter og meget mere. Cand. scient. pol fra Københavns Universitet, efteruddannelse i systemisk metode, certificeret Mediator Master Practicioner og ikke mindst en passion for mad, gastronomi og en omfattende viden om industrien fra mark til mave, arbejder Birgitte på at skabe et bedre forhold mellem fødevarer, kvalitet, sundhed, økologi, bæredygtighed og innovation. Har stået for konceptudvikling og gastronomisk platform i Madselskabet som har åbnet sin første butik i Silkeborg. Kostkompagniet.dk | Twitter | Artikler.

Billedet øverst på siden stammer fra Økologisk Landsforenings 25 års jubilæumsfest på Aros, hvor Birgitte fungerede som økologiprovokator/inspirator.